Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Pudingli Kek

Merhaba arkadaslar kanalima hosgeldiniz bugun sizlere pudingli ıslak kek yaptım videoda ayrıntılı bir sekilde anlattim iyi seyirler diliyorum. Pudingli kekin lezzetini ve hafifliğini bir adım öteye taşıyarak muzlu ve çikolatalı bir pastaya dönüştürdük.


Pizza Panosundaki Pin

HttplinkparafungetqYVncc2Gsv 3 adet yumurta 43 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bard.

Pudingli kek. Ailece bayıldığımız bir lezzet. Şahane bir kek tarifi ile merhaba. Yine farklı bir kek tarifi ile karşınızdayım pudinglikek kakaolukekMALZEMELEREn büyük boy kek kalıbı için NOTTüm malzemeler oda sıcaklığında olmalı 4 yu.

Kanalımıza Abone ve Beğeni Atmayı Unutmayın. Malzemeleri 5 yumurta 1Bardak sıvıyağı1 yarım bardak yoğurt 1 bardak şeker 1 kabartma tozu 1 vanilya 1 puding Üzeri için 1 kaşık kakaoUn kontrollü eklenir. Aiz videoyu izlerken ben ta.

2 yumurta Yarim su bardağı şeker Yarim su bardağı yağ Yarım su bardağı yoğurt Yarim su bardağı süt VanilyaKabartma tozuUn. Yumuşacık dokusu ile siz de bayılacaksınız. Pudingli Kek MALZEMELER2 yumurta1 büyük su bardağı şeker1 büyük su bardağı sıvıyağ1 büyük su bardağı süt2 paket kabartma tozu1 paket vanilya3 yemek kaşığı.

Kek pişirme izleKek pişirme izletales for childrenthe most beautiful tales listen to talesRead. Pudingliıslakkek pudinglipasta pudinglikekPu. Kek pudinglikek emek yemek farklıtarifler kolaytarifler yemektarifleri aşk mutluluk huzur corona covid19 karantina maske mesafe çocuk Rukiy.

Sıvı yağ1 paket kabartma tozu1 paket vanilin15 sb. Pudingli Kek Tarifi Yapılışı diskord sunucunumuz httpsdiscordggV4VhQqmK. ÇOCUKLARA ISPANAĞI SEVDİREN PUDİNGLİ KEKMALZEMELER2 yumurta1 su bardağı şekerYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı süt1 su bardağı ıspanak püresi 6-7 y.

Ertesi gün yendiğinde daha lezzetli olan bir kek muffinkek muffinkalibi pudinglikek damlacikolatalikek cikolatalipudinglikek tozpudingli tozpudingli. Pudingli kek için malzemeler. Kek pişirme izlePudingli Kek Pişirme.

Tavada Pudingli Kek MalzemelerKek için2 yumurta1 sb.


Pin Auf Rubi


Pinnwand Panosundaki Pin


Kekler Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Pudingli Kek"