Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

U Puding Dodati Margarin

Sve zajedno umutiti mikserom da se dobije kremasti fil. Bademelešnike krupno samleti u secku i sipati u puding.


Pin On Posna Jela

Staviti oko 250ml mleka da prokuva sa seceromu ostatak razmutiti puding i skuvati gust fil pa skloniti.

U puding dodati margarin. Prašak za puding sa 6 kašika šećera zakuvati u 25 dl vode po uputstvu za puding u topao puding dodati kokosovo brašno. Puding umutiti sa šećerom i malo mleka. Ostaviti da se hladi.

U još vruć puding dodati margarin pa promešati da se otopi. Zatim dodati mlevene orahe i mleveni keks promesati pa odloziti da se fil malo ohladi. Smesu podeliti na tri dela.

Puding ostaviti da se ohladi. U tako vruć puding dodati margarinmaslac i 15 g belog krema promešati prekriti folijom i ostaviti jedno sat vremena da se ohladi. Za fil od cokolade.

Servirati na tanjir i poslužiti. Dodati margarinu pola pudinga umutiti pa dodati ostatak i opet umutiti. Zatim dodati mešavinu suvog grožđa i brusnica.

Umutiti margarin sa šećerom u prahu umešati u puding dodati mlevene orahe i dobijenom smesom filovati oblatne te ih ostaviti da se ohlade. U jedan deo dodati kokosovo brašno u drugi mlevene orahe a u treći mleveni keks. Šlag napraviti tako što u jednu posudu sipamo šlag iz kesice i dodamo 100 ml mleka umutimo mikserom pa šlag stavimo preko torte.

Umutiti penasto margarin sa prah šećerom. Peceni lesnik usitniti na sitne komadice. Od 05 l mleka oduzeti onoliko koliko je potrebno da se razmute dva pudinga od karamele.

ZA FILskuhati puding u 12 l mlijeka i dodati secer. Mešati dok se masa ne zgusne pa dodati margarin i čokoladu. Kad se istopi margarine dodati griz i kuvati 2-3 minuta.

Puding razmutiti s malo mlijeka a preostalo mlijeko staviti sa šećerom da prokuha pa mu dodati razmućeni puding. Na kraju dodati vanilin šećer. Penasto umutiti jaja postepeno dodajući šećer.

Ostatak mleka skuvati i u njega sipati puding. Umutiti šlag sa gaziranom vodom pa dodati malo filu i sjediniti. Biskvit premazati filom i saviti rolat biskvit je malo osetljiv i lomljiv pa raditi pažljivo obilno posipati prah šećerom.

Iz dva puta dodati umućeni margarin i mutiti dok se ne dobije penasti krem. Promešati kašikom da se. Umutiti slatku pavlaku podeliti je na polaU jednu polovinu umucene slatke pavlake umesati 200gmalina.

Krem podeliti na pola i u jednu polovinu dodati istopljenu čokoladu. Kad se ohladi preliti fil preko donjeg dela puding-keks torte. Zadnja korica se ne premazuje.

Ohlađene oblatne iseći na pravougaonike pa svaki komad umakati u glazuru. Mešati puding dok se ne dobije gusta kompaktna masa. U šerpu sipati 30 0ml mleka i 45 g šećera kad počne da vri dodati puding iz čaše i brzo mešati 2-3 minuta dok se masa ne sjedini.

Kad se fil ohladi dodati mu vanilin šećer i margarin pa podijeliti smjesu na 3 jednaka dijela. Ubaciti kokos i još jedanput umutiti. Skuvajte 4 pudinga od vanile ali ne prema uputstvu sa kesice nego u 1 l mleka.

Kore podeliti na 3 dela mazati svaku koru premazom od jaja i jogurta od malopre i raspoređivati višnje. Umutiti šlag sa gaziranom vodom pa dodati malo filu i sjediniti. Puding razmutiti sa brašnom i malo mljeka te zakuhati u ostalo kipuće mljeko i u ohlađeni puding dodati margarin isto to ponoviti i sa pudingom od čokolade.

Sa po 3 kasike mlakog fila premazati korice. Čokoladu sa uljem otopiti na pari da se dobije glazura. Umutiti C šlag i staviti preko torte a dve štangle čokolade izrendati preko.

Kada se puding dobro ohladi dodati umućen margarin i sve lepo sjediniti. Na poslednju koru staviti puding u obliku valjka. U hladnu puding masu dodati penasto umucen margarin i izmrvljenu koru.

U 100 ml mleka umakati keks i ređati na tacnu pa preko puding i tako ponavljati dok se ne potroši sav puding i sav keks. Kad se malo prohladi u puding dodati i nutelu. Dodati margarinu pola pudinga umutiti pa dodati ostatak i opet umutiti.

Njega postaviti kao donju koru jer se lepo oblikuje. U hladan puding dodati margarin sobne temperature i izmutiti mikserom. U prvi dio dodati istopljenu čokoladu i lješnjake u drugi kokos a u treći mljeveni keks.

Umutiti sve sastojke za biskvit osim mljeka i staviti u pećnicu kada je gotovo preliti sa jednim decom toplog mljeka. Staviti na sporet 300ml sirupa sa 200ml vode i malo prehrambene narandzaste boje da provriu ostatak razmutiti puding pa dodati u prokuvani sok i skuvati gust filOstaviti da se hladiali ne sme da se jako ohladi jer se nece moci mazati na koreneka bude fil mlak. Smesu podelite na tri dela.

Zatim dodati jogurt griz prašak za pecivo i ulje pa sjediniti. Masu ohladiti na sobnoj temperaturi pa je staviti u frižider. U ohlađeni puding umešati margarin.

U ohladjen puding dodati margarin umucen sa staub secerom. 1l vode ili sojinog mleka 160 gr to su 4 kesice pudinga od vanile 10 kašika šećera 250 gr margarina 200 gr šećera u prahu ili po ukusu 200 gr mlevenih oraha 100 200 gr čokolade kakao krem table pazite na deklaraciju 150 gr šlaga objasnila sam u. Staviti secer i vodu u serpu pa na ringlu da prokljucaju.

U litar mleka dodati 9 kašika kristal šećera pa u njemu skuvati sve pudinge od vanile. Rozen kolac na moj nacin prekriti folijom i. Zatim dodati orahe i rendanu čokoladu i.

Ostaviti malo premaza za kasnije. Ubaciti banane promešati i na kraju dodati izlomljeni keks. Treba dodati toliko sastojaka da puding bude dovoljno čvrst da se može razmazati.

Kad se ohladi preliti fil preko donjeg dela puding-keks torte. Zatim dodati orahe i rendanu čokoladu i. U tako vruć puding dodati margarinmaslac i 15 g belog krema promešati prekriti folijom i ostaviti jedno sat vremena da se ohladi.

U ohlađen puding dodati margarin i mutiti mikserom dok krem ne postane penast. Puding ohladiti i u njega dodati margarin koji je penasto umućen sa šećerom. Kuhati dok se ne zgusne.

Kada se puding malo prohladi dodavati umućen margarin najbolje kašiku po kašiku. Kada se puding zgusne dodati cokoladu i ohladiti. U jedan deo dodati plazma keks.


Pin On Recipes To Cook


Odlicni Puding Kolac Za Koji Ce Vam Svi Traziti Recept Najbolje Vijesti Kuchen Und Torten Kuchen Und Torten Rezepte Kaffee Und Kuchen


Pin By Ivana Maric On Mix Krem Kolaca Dessert Cake Recipes Cake Baking Recipes Baking Recipes


Posting Komentar untuk "U Puding Dodati Margarin"